top of page

Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on tärkeää. Lue tämä tietosuojakäytäntö ymmärtääksesi, millaisia tietoja verkkosivustollamme kerätään ja miten niitä käytetään. 

 

Keräämiemme henkilötietojen tyyppi 

 

Keräämme ja käsittelemme tällä hetkellä seuraavia tietoja:

  • Kun selaat verkkosivustoamme, keräämme Internet-protokollan (IP) osoitteen, jolla tietokoneesi yhdistetään Internetiin. 

  • Jos teet tapahtuman, kuten varauksen tai tilauksen verkkosivustollamme, keräämme lisätietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

  • Saatamme käyttää ohjelmistotyökaluja istuntotietojen mittaamiseen ja keräämiseen, mukaan lukien sivujen vasteajat, käyntien pituudet tietyillä sivuilla, sivun vuorovaikutustiedot ja sivulta pois selaamiseen käytetyt menetelmät. 

 

Miten saamme henkilötiedot ja miksi meillä on ne

 

Suurin osa käsittelemistämme henkilötiedoista toimitat meille suoraan, kun teet varauksen, otat meihin yhteyttä tai tilaat uutiskirjeemme.

 

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan lailliset perusteet, joihin luotamme näiden tietojen käsittelyssä, ovat:

  • Oikeutettu etu: Jos otat meihin yhteyttä, meidän on selvästi oikeutettu etusi, että käsittelemme tietojasi ja vastaamme tiedusteluusi. Saatamme myös ajoittain lähettää sinulle informatiivisia päivityksiä, jotka liittyvät yrityksesi tarpeisiin. 

  • Suostumus: Keräämme nimenomaisen suostumuksen, kun asiakkaat tilaavat markkinointiuutiskirjeemme.

Kuinka säilytämme henkilötietosi 

  • Antamasi tiedot tallennetaan turvallisesti pilvipohjaisille ja paikallisille palvelimille. Varo jakamasta arkaluontoisia tietoja normaalissa kirjeenvaihdossa, sillä niiden turvallisuutta ei voida koskaan taata.

  • Maksuyhdyskäytävämme noudattaa PCI-DSS:n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visan, MasterCardin, American Expressin ja Discoverin kaltaisten tuotemerkkien yhteinen hanke. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan, että myymälämme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti.

 

Datan jakaminen 

  • Sivustollemme on upotettu kolmannen osapuolen pikseleitä. Nämä ovat koodinpätkät, jotka, kun ne ovat käytössä, lähettävät anonymisoituja selaustietoja näille kolmansille osapuolille, jotta voimme suorittaa tehokkaita uudelleenkohdistuskampanjoita ja seurata verkkosivustojen käyttötapoja. Nämä pikselit ovat oletuksena pois käytöstä, kunnes otat ne käyttöön evästeiden ponnahdusikkunassamme.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietoja vuoden 2023 loppuun asti, jolloin käymme läpi tarkistuksen. Tässä tarkastelussa  määritämme, mitä tietoja meidän tulee säilyttää laillisiin tarkoituksiin tai asiakkaan oikeutetun edun vuoksi ja mitkä tiedot pitäisi poistaa._cc781905-5cde-3194-bb3b_1358bad

 

Keksit

Kuten monet muut sivustot, tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. "Evästeet" ovat pieniä tietopaloja, jotka organisaatio lähettää tietokoneellesi ja tallennetaan kiintolevyllesi, jotta verkkosivusto tunnistaa sinut, kun vierailet. Vaikka evästeet keräävät tilastotietoja selaustoimistasi ja -malleistasi, ne eivät tunnista sinua yksilönä. Tämä auttaa meitä parantamaan verkkosivustoamme ja tarjoamaan paremman henkilökohtaisemman verkkokäyttökokemuksen.  

 

Miksi evästeet ovat välttämättömiä?

 

Evästeiden avulla käyttäjät voivat navigoida sivustoilla ja (tarvittaessa) antaa meidän räätälöidä sisällön vastaamaan sivustomme vierailijoiden tarpeita. Jos evästeet eivät ole käytössä, emme voi taata, että verkkosivusto ja kokemuksesi siitä ovat sellaisia, kuin suunnittelimme sen olevan.

 

Mikään käyttämistämme evästeistä ei kerää henkilötietojasi, eikä niitä voida käyttää tunnistamaan sinua.

Evästeiden tyypit

 

Aika, jonka eväste pysyy laitteellasi, riippuu sen tyypistä. Käytämme verkkosivuillamme kahdenlaisia evästeitä.

Istuntoevästeet (Transient) -evästeet: nämä evästeet poistetaan, kun suljet selaimesi, eivätkä kerää tietoja tietokoneeltasi. Ne tallentavat tyypillisesti tietoja istuntotunnisteen muodossa, joka ei tunnista käyttäjää henkilökohtaisesti.

Pysyvät (pysyvät/tallennettu) evästeet: nämä evästeet säilytetään kiintolevylläsi, kunnes ne vanhenevat (eli asetettuun vanhenemispäivämäärään perustuen) tai kunnes poistat ne. Näitä evästeitä käytetään keräämään käyttäjästä tunnistetietoja, kuten Web-selailukäyttäytymistä tai tietyn sivuston käyttäjien mieltymyksiä.

 

Evästeiden hallinta:  Kävijät saattavat haluta rajoittaa evästeiden käyttöä tai estää niiden asettamisen kokonaan. Useimmat selaimet tarjoavat tapoja hallita evästeiden käyttäytymistä, kuten niiden säilytysaikaa, joko sisäänrakennetun toiminnon avulla tai käyttämällä kolmannen osapuolen laajennuksia.

 

Lisätietoja evästeiden hallinnasta ja poistamisesta on osoitteessa www.aboutcookies.org

 

Lisätietoja mainosevästeistä ja niiden hallinnasta on osoitteessa youronlinechoices.eu (EU-pohjainen) tai aboutads.info (Yhdysvalloissa).
​​
On tärkeää huomata, että evästeiden käytön rajoittaminen tai poistaminen käytöstä voi rajoittaa sivustojen toimivuutta tai estää niitä toimimasta oikein.

 

Tietosuojaoikeutesi
 

Tietosuojalain mukaan sinulla on oikeuksia, mukaan lukien:
Käyttöoikeutesi - Sinulla on oikeus pyytää meiltä kopiot henkilötiedoistasi. 
Oikeutesi oikaisuun - Sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan henkilötietosi, jotka mielestäsi ovat epätarkkoja. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä täydentämään tietoja, jotka mielestäsi ovat puutteellisia. 
Oikeutesi tietojen poistamiseen – Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi tietyissä olosuhteissa. 
Oikeutesi käsittelyn rajoittamiseen - Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa. 
Oikeutesi vastustaa käsittelyä - Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyissä olosuhteissa.
Oikeutesi tietojen siirrettävyyteen - Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme meille antamiasi henkilötietoja toiselle organisaatiolle tai tietyissä olosuhteissa sinulle.

 

Sinun ei tarvitse maksaa mitään maksua oikeuksien käyttämisestä. Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle.

 

Ota yhteyttä sähköpostitse, jos haluat tehdä pyynnön osoitteeseen info@helsinkisquashtraining.com

bottom of page